Auto schadeherstel bij artifex

 1. U heeft een vraag met betrekking tot schadeherstel of autorestauratie aan een voertuig.
 2. Wij ontvangen en inventariseren uw vraag en antwoorden u binnen een dag
 3. Dan volgen er twee opties: Ofwel direct antwoord danwel prijsopgaaf of contact met verzoek voor een fysieke afspraak
 4. U komt bij ons langs, we nemen u vragen en wensen door, leggen uit hoe ons herstelproces in elkaar steekt en voorzien u indien gewenst van een offerte van de werkzaamheden
 5. We maken een afspraak voor herstel van uw voertuig
 6. Gedurende het herstelproces houden we u op de hoogte van eventuele afwijkingen van de afspraken, waarbij de mogelijkheden vooraf besproken worden en u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.
 7. Uw wordt geïnformeerd dat uw voertuig gereed is en we stemmen af wanneer u deze komt ophalen.
 8. Aflevering van het voertuig waarbij wij samen met u uitleg geven over de uitgevoerde werkzaamheden zodat u met een gerust en tevreden gevoel met u auto op pad gaat.

vlotte Communicatie gedurende het project

Omdat de staat van het voertuig bepalend is voor welke stappen doorlopen moeten worden is het van belang om op voorhand de te repareren schade in kaart te brengen. Dit kan snel via Whatsapp, e-mail of het aanvraag formulier. Hier kunt gemakkelijk foto’s toevoegen.

Onze ervaring leert dat een vlot proces van schadeherstel ontzettend belangrijk is. Wij ontzorgen u dan ook gedurende het proces en zorgen dat u op zeer korte termijn de auto weer schadevrij terug heeft.

Dit komt ook terug in het proces wanneer u een aanvraag doet. Doe een aanvraag via één van de uitgelichte methoden en u krijgt binnen een dag antwoord met een indicatie.

Binnen 3 minuten een aanvraag, snel antwoord  Ruime ervaring in spuitwerk

  Het proces van het spuiten van Auto’s kent diverse facetten om tot een prachtig eindresultaat te komen: een goede voorbewerking, de bepaling van de juiste kleur en natuurlijk een schone en nette manier van werken.  

  Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het verrichten spuitwerkzaamheden in Autoschadeherstel en Autorestauratie en kunnen daarom met recht zeggen dat wij weten hoe we uw auto moeten voorzien van een nieuwe laklaag. Wij hebben alle middelen en equipment in huis om spuitwerkzaamheden aan voertuigen volgens het hoogste kwaliteitsniveau uit voeren.

  Plaatwerk voor perfectie

  Bij vervanging of herstel van onderdelen op of aan een voertuig is het van groot belang dat ieder deel een goede passing heeft zodat de naden tussen onderdelen kloppen en dat portieren, achterkleppen en kofferdeksel netjes openen en sluiten.

  Onze ervaring en beschikbaarheid van alle benodigde apparatuur maakt dat het herstellen van plaatwerk aan auto’s bijvoorbeeld het in vorm brengen van metalen ofwel kunststof delen geen verrassingen meer voor ons oplevert. 

  Auto schadeherstel projecten