Auto restauratie bij artifex

Het restaureren van uw voertuig is vaak een omvangrijk project, waarbij de staat van het voertuig van grote invloed is. Om dit goed inzichtelijk te krijgen nemen we u graag mee hoe wij een Autorestauratie aanpakken.
Op hoofdlijnen kan een Autorestauratie opgedeeld worden in een aantal stappen:

 • Reinigen en de-montage van de onderdelen tbv de herstel en spuitwerkzaamheden en om onderhuidse/onderliggende onvolkomenheden zichtbaar te he
 • Plaatwerk en herstellen van onderdelen, denk hierbij aan bijvoorbeeld aan onderdelen die verroest zijn anderszins beschadigd, afhankelijk van het voertuig zijn er reparatiedelen voor handen of dienen onderdelen vervaardigd te worden door ons.
 • Voorbewerking van het voertuig, wat praktisch betekent dat de delen voorzien worden van bijvoorbeeld epoxy/spuitplamuur/grondverf-laag hier wordt de basis voor goede conservering gelegd en gereedgemaakt voor de aflak.
 • Spuiten van het voertuig en de onderdelen houdt in dat het voertuig voorzien wordt van zijn uiteindelijke kleur en de transparante toplaag beter bekend als: ‘Blanke lak’

vlotte Communicatie gedurende het project

Omdat de staat van het voertuig bepalend is voor welke stappen doorlopen moeten worden is het van belang om op voorhand goed in kaart te brengen wat u verwacht van het herstel van uw voertuig en wat wij adviseren om tot gewenst resultaat te komen.

Onze ervaring leert dat eigenaren van klassiekers graag betrokken worden bij het proces van Autorestauratie omdat er vaak een geschiedenis aan het voertuig zit en er daarom binding is.

Dit komt ook terug in het proces wanneer u een aanvraag doet. Vul hieronder uw gegevens in met een aanvraag en wij zullen binnen enkele uren contact met u opnemen voor een afspraak. U kunt ook direct contact op nemen door te bellen naar 06-18288529. Wij zijn erg benieuwd naar de historie van uw klassieker en hoe wij deze naar uw wens kunnen maken.

Aanvraag met een snel antwoord

een snelle indicatie  Een greep uit onze projecten

  Ruime ervaring in spuitwerk

  Het proces van het spuiten van Auto’s kent diverse facetten om tot een prachtig eindresultaat te komen: een goede voorbewerking, de bepaling van de juiste kleur en natuurlijk een schone en nette manier van werken.  

  Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het verrichten spuitwerkzaamheden in Autoschadeherstel en Autorestauratie en kunnen daarom met recht zeggen dat wij weten hoe we uw auto moeten voorzien van een nieuwe laklaag. Wij hebben alle middelen en equipment in huis om spuitwerkzaamheden aan voertuigen volgens het hoogste kwaliteitsniveau uit voeren.

  Plaatwerk voor perfectie

  Bij vervanging of herstel van onderdelen op of aan een voertuig is het van groot belang dat ieder deel een goede passing heeft zodat de naden tussen onderdelen kloppen en dat portieren, achterkleppen en kofferdeksel netjes openen en sluiten.

  Onze ervaring en beschikbaarheid van alle benodigde apparatuur maakt dat het herstellen van plaatwerk aan auto’s bijvoorbeeld het in vorm brengen van metalen ofwel kunststof delen geen verrassingen meer voor ons oplevert.